En bra lunchrestaurang

En bra lunchrestaurang

Hej på er! Nu är det banne mig inte många minuter kvar innan vi går på helg och visst känns det härligt att få några dagar där man kan koppla bort och njuta av jobbet. Det har snackats en del på bloggen och det är många som letar efter restaurang i närheten av Farsta. Med tanke på att jag är från Stockholm och bara uppväxt ett stenkast från just Farsta så har jag bra koll på området. Det finns en restaurang som är ett perfekt alternativ om man är sugen på en snabb och smarrig lunch. Restaurangen heter Food Fusion Stockholm och det är faktiskt ganska trevliga smaker som serveras där, så lägg det på minnet. Jag käkar faktiskt inte på restaurang särskilt ofta på kvällarna så där kan jag inte ge er så mycket tips. Det är absolut trevligt att gå ner på stan och ta sig en bit mat på kvällen, men jag har oftast väldigt tidig lunch så det blir nästan så att jag käkar direkt när jag kommer hem från jobbet för att jag är så hungrig. Däremot kan jag går ner och sätta mig på en krog eller en bistro och ta någonting att dricka på kvällen. Bara att vara omgiven av folk i en trevlig miljö med härlig stämning är väldigt uppiggande och man blir glad av det. Så det är någonting jag kan rekommendera. Ibland kilar jag ner själv och ibland är det med kompisar, fungerar lika bra vilket som. Nu slutligen vill jag egentligen bara önska er en trevlig kväll och en fin helg.  Ni glömmer väl heller inte att hålla er uppdaterade här på bloggen och kommentera, det kommer många inlägg framöver som ni inte vill missa. Nu tycker jag att vi stämplar ut klockan och går på helg, ha det gott! 


Kommentarer är stängda.