Stresshantering i Mölndal

Stresshantering i Mölndal

Att ta hand om sin stress är oftast inte det lättaste, därför vände jag mig till Harmoni Balans i Livet för hjälp med stresshantering i Mölndal. Idag tänkte jag berätta för er om min upplevelse hos dem och den hjälpen jag har fått av dem.

De senaste åren har för mig varit otroligt stressiga, nästan alla moment i mitt liv har fört med sig stress. Genom tiden har jag inte heller varit särskilt duktig på att hantera stressen, vilket bara har gjort att jag har blivit ännu mer stressad. Som ni kanske förstår har det bara blivit en ond cirkel av det hela, jag har aldrig riktigt kunnat lugna ner mig och släppa stressen. Under tiden jag var som mest stressad kunde jag inte ens tänka på hjälp med det, jag varken fann tiden att leta information till det eller till att gå till någon för att få hjälpen jag egentligen behövde. När det började lugna ner sig i mitt liv började jag kolla på vad man kunde få för hjälp med stresshantering i Mölndal, det var då jag hittade Harmoni Balans i Livet. Jag fick känslan av att de kunde hjälpa mig att hantera stressen på ett bra sätt, vilket de senare även gjorde. All den hjälpen jag fick av dem gjorde att jag hittade olika sätt för att hantera stress när den är som mest påtaglig, deras tips och råd har verkligen hjälpt mig ur många stressiga stunder nu i efterhand. Eftersom jag har fått så bra hjälp av dem med stresshantering i Mölndal tycker jag även att ni borde ge det ett försök om ni känner att stressen börjar ta över ert liv. 


Kommentarer är stängda.