Jag märker en skillnad i kroppen

Jag märker en skillnad i kroppen

God eftermiddag och välkommen! Vad roligt att du tittar in på min blogg en fin dag som denna, det gläder mig verkligen. Idag kommer du få läsa ett inlägg om företaget Gyas Spirit and Soul och deras massage i Ystad, samt vad jag har för upplevelse av den.

När jag fyllde år för tre månader sedan fick jag en massage som present av min moster och hennes man, det var en massage hos Gyas Spirit and Soul. Eftersom jag aldrig tidigare hade varit på massage hos en professionell massör såg jag fram emot att se hur det skulle vara. Med tanke på att min moster hade valt ut det här stället för mig kunde jag inget annat än tro att det var ett bra företag att vända sig till för en massage i Ystad. Samtidigt var jag dock lite rädd att jag skulle bli missnöjd då jag gick in med så höga förhoppningar, jag kan informera er att jag inte blev missnöjd för fem öre. Först blev jag välkomnad av trevlig personal som under hela mitt besök såg till att jag var nöjd. När jag mötte massören fick jag en bra känsla i magen, det var som att jag i just det ögonblicket fick tillit till massören. Massagen som jag fick var helt fantastisk, mina önskemål uppmärksammades så att jag kunde bli ännu mer nöjd över massagen. Efter mitt besök hos dem och min massage i Ystad mår jag mycket bättre i kroppen, även om jag inte hade ont eller liknande innan kände jag ändå en skillnad. Därför är jag nu i efterhand väldigt glad över att jag fick den här massagen av min moster i födelsedagspresent, hon gjorde ett bra val med företag.


Kommentarer är stängda.