Viktigt att städa

Viktigt att städa

Hallå allihopa! Det är en tämligen lugn och skön dag hemma i Uppsala, studenterna har börjat hitta tillbaka nu så det är väl bara en tidsfråga innan det blir lite liv ute på gatorna. Jag kan tycka att det är rätt härligt faktiskt att det händer lite saker och man märker stor skillnad på när studenterna är här. Nu är det inte det här som jag tänkte prata om idag, utan dagens inlägg kommer handla mer om städ. Något vi alla behöver men som vi väldigt gärna inte gör själv, åtminstone inte jag. Jag har suttit och velat ett tag om huruvida jag ska beställa städ någon gång i månaden eller om det bara är att bita i det sura äpplet och få det överstökat. Det kommer antagligen sluta vid att jag bokar städ och sen om det inte fungerar så får jag ta det därifrån. Dock så tror jag att det kommer bli bra ändå. Jag bor sedan några år tillbaka i en stor lägenhet mitt i Uppsala och hit kommer det folk ganska ofta. Det är nästan alltid några kompisar som är här på både vardagarna och helgerna, vilket så klart är trevligt men det blir mer att städa hela tiden. Jag behöver städa minst en gång i veckan och det är alltid lika tråkigt när de tillfällena inträffar, men samtidigt så måste det göras. Det är där som städ ska komma in i bilden, så att jag slipper det. Jag vet att det finns ett städföretag i Uppsala som heter Smutsfritt Städ, några bekanta till mig har använt sig av dem för att inte behöva städa. Så det kan mycket väl bli att man slår en signal dit. Det här var allt för mig, ni glömmer väl inte att kika in på bloggen för nya inlägg. Ha det fint!  


Kommentarer är stängda.